MD 3500, Moldova, or. Orhei str.Stejarilor 16
Tel: +373 235 30-028
Fax: +373 235 30-065
E - mail: info@aspa.md

Noutăţi

Reglor MCP

Se oferă: salariu atractiv, condiţii bune de muncă, pachet social, celor veniţi din altă localitate - loc de trai în cămin, fără plată. Cerinţe: calificare respectivă şi experienţă de lucr...

Mai mult
operator MCP

Se oferă: salariu atractiv, condiţii bune de muncă, pachet social, celor veniţi din altă localitate - loc de trai în cămin, fără plată. Cerinţe: calificare respectivă şi experienţă de lucr...

Mai mult

Despre companie

Compania «ASPA» S.A. este o întreprindere specializată în prelucrarea mecanică a diferitor piese componente şi articole din metal conform desenelor sau mostrelor furnizate de client inclusiv piese de precizie, piese din inox, din aliage termorezistente, aliage de titan și alte materiale greu prelucrabile. Noi producem componente pentru utilaje din diverse ramuri ale industriei - pentru industria alimentară (mașini de ambalare, mașini de extrudare pentru folie), pentru sisteme hidraulice, pentru reductoare de transmisie, supape și conducte, etc. De asemenea, la cerere putem executa structuri sudate responsabile și mașini pentru lustruirea suprafețelor curbilinii.

În paralel, bazîndune pe o experiență de peste 40 de ani, producem o gamă largă de scule speciale de așchiere, din oțeluri rapide inclusiv obținute prin metalurgia pulberilor precum și din carburi dure (cuțite, freze, broșe, burghie, tarozi, zencuitoare, alezoare, role de filetat, etc). De menționat în special, fabricarea de broșe speciale profilate din oțel rapid obținut prin metalurgia pulberilor produs de compania austriacă «Bohler». La fel se desfăşoară fabricarea echpamentului tehnologic cum ar fi ştanţe, forme de turnare a masei plastice, de presare a cauciucului; scule de măsurat inclusiv calibre netede și filetate. Proiectarea sculelor de aşchiere şi de măsurat, a echipamentului tehnologic este asigurată de ingineri experimentaţi a secţiei de proiectare.

La comandă a fost produsă o gamă largă de utilaj agricol pentru minitractoare şi motoblocuri.

Posibilitatea asigurării proprii cu dispozitive, scule de aşchiere şi de măsurat, precum şi posesia unui sectorul termic dotat ne permite soluţionarea unui spectru larg de probleme tehnice ce ţin de fabricarea celor mai complicate piese. Capacităţile de producere disponibile ne permit însuşirea unor comenzi în serii mari şi în masă.

Producem componente pentru astfel de întreprinderi cum ar fi: WINDMÖLLER & HÖLSCHER Machinery ks.s. (Republica Cehă) - echipamente complexe pentru ambalare, Krones AG (Germania) - echipamente pentru industria alimentară, și altele.

Scule speciale de așchiere produse de noi lucrează cu succes la așa întreprinderi mari constructoare de mașini ca SA „SatIZ“ (Rusia), SA „Salut“ (Rusia); SA "AGAT" (Rusia).

S.A. «ASPA» este deschisă spre colaborare cu parteneri noi, sunt disponibile capacităţi de producere libere, dotate cu infrastructura necesară pentru a însuşi comenzi noi. Colectivul întreprinderii garantează fabricarea producţiei de o calitate înnaltă în corespundere cu cerintele comandatarului.

În 2005, întreprinderea noastra a fost certificata conform ISO 9001:2008, de Centrul Internaţional de Certificare TUV Thuringen eV, iar în iunie 2014 a fost desfăşurată cu success recertificarea repetată a întreprinderii. Acum se lucrează la implementarea standardului ISO 9001, versiunea 2015