MD 3500, Moldova, or. Orhei str.Stejarilor 16
Tel: +373 235 30-028
Fax: +373 235 30-065
E - mail: info@aspa.md

Noutăţi

Vineri, 7 aprilie, între orele 9⁰⁰-13⁰⁰, va avea loc Ziua Uşilor Deschise la SA “ASPA” din or. Orhei...

Vineri, 7 aprilie, între orele 9⁰⁰-13⁰⁰, va avea loc Ziua Uşilor Deschise la SA “ASPA” din or. Orhei, str. Stejarilor, 16. Înscrierile se fac online, E-mail: cadre@aspa.md s...

Mai mult
Economist

Se oferă: salariu atractiv, condiţii bune de muncă, pachet social, celor veniţi din altă localitate - loc de trai în cămin, fără plată. Cerinţe: calificare respectivă şi experienţă de lucr...

Mai mult
inginer controlor la maşina de control 3D

Se oferă: salariu atractiv, condiţii bune de muncă, pachet social, celor veniţi din altă localitate - loc de trai în cămin, fără plată. Cerinţe: calificare respectivă şi experienţă de lucr...

Mai mult

Despre companie

Compania "ASPA" S.A. este specializată în prelucrarea metalului şi fabricarea diferitor piese şi articole din metal, masă plastică sau cauciuc la cerinţele clienţilor, conform desenelor sau mostrelor furnizate de client

Domeniile principale de specializare sunt fabricarea pieselor pentru sistemele de injecţie a combustibilului pentru motoarele de avion, pentru diverse conducte de alimentare, pentru sisteme şi aparataj hydraulic, piese şi ansamble pentru diferite reductoare precum şi alte piese şi ansamble inclusiv din materiale greu prelucrabile (aliaje din inox austenitic, inox termorezistent, aliaje din titan ect). Tot odată dispunem de experienţă în fabricarea construcţiilor sudate cu destinaţie specială. La comandă se produc masini-unelte pentru lepuirea suprafetelor curblinii.

Paralel întreprinderea noastră la fel produce o gamă variată de scule aşchietoare speciale pentru prelucrarea metalului, inclusiv din oţel rapid, oţel rapid obţinut prin metalurgia pulberilor şi cu plăcuţe brazate din carburi metalice: cuţite de strung, broşe, burghie, tarozi, teşitoare, freze, alezoare, adâncitoare, lărgitoare, role de randelinat şi rulat filet ş.a. La fel se desfăşoară fabricarea echpamentului tehnologic cum ar fi ştanţe, forme de turnare a masei plastice, de presare a cauciucului; scule de măsurat inclusiv calibre netede și filetate. Proiectarea sculelor de aşchiere şi de măsurat, a echipamentului tehnologic este asigurată de ingineri experimentaţi a secţiei de proiectare.

La comandă a fost produsă o gamă largă de utilaj agricol pentru minitractoare şi motoblocuri.

Posibilitatea asigurării proprii cu dispozitive, scule de aşchiere şi de măsurat, precum şi posesia unui sectorul termic dotat ne permite soluţionarea unui spectru larg de probleme tehnice ce ţin de fabricarea celor mai complicate piese. Capacităţile de producere disponibile ne permit însuşirea unor comenzi în serii mari şi în masă.

Principalii noştri parteneri de afaceri sunt: Compania FSUE “MMPP “SALUT” (Moscova, Rusia) - fabricant de motoare pentru avioanele din seria SU; “Uzina Constructoare de Maşini V.V. Chernyshev din Moscova” SA (Moscova, Rusia) - fabricant de motoare pentru avioanele din seria MIG; “Boll & Kirch Filterbau” GmbH (Kerpen, Germania) - producător de filtre industriale;UM “AGAT” – echipament pentru motoare de avion (Gavrilov-Iam, Rusia); «Uzina constructoare de masini din Naro-Fominsc» - fabricarea paletelor pentru turbine (Naro-Fominsc, Risia).

S.A. «ASPA» este deschisă spre colaborare cu parteneri noi, sunt disponibile capacităţi de producere libere, dotate cu infrastructura necesară pentru a însuşi comenzi noi. Colectivul întreprinderii garantează fabricarea producţiei de o calitate înnaltă în corespundere cu cerintele comandatarului.

În 2005, întreprinderea noastra este certificata conform ISO 9001:2008, de Centrul Internaţional de Certificare TUV Thuringen eV, iar în iunie 2014 a fost desfăşurată cu success recertificarea repetată a întreprinderii.

În plus, în decembrie 2008 a fost făcută recertificarea companiei de către partenerii noştri din străinătate.

Raportul despre auditul petrecut poate fi descărcat în secţiunea `Descarcă` a siteului nostru.