MD 3500, Moldova, or. Orhei str.Stejarilor 16
Tel: +373 235 30-028
Fax: +373 235 30-065
E - mail: info@aspa.md

Noutăţi

Anunt de participare la achizitii prin licitatie

S.A. ASPA invită companiile cointeresate să participe la licitație. Pentru detalii contactați-ne la adresa de e-mail sales@aspa.md sau marketing@aspa.md LOT 1 Soft SolidWorks CAM/CAD LOT 2 Instr...

Mai mult

Despre companie

Compania «ASPA» S.A. este o întreprindere specializată în prelucrarea mecanică a diferitor piese componente şi articole din metal conform desenelor sau mostrelor furnizate de client inclusiv piese de precizie, piese din inox, din aliage termorezistente, aliage de titan și alte materiale greu prelucrabile. Noi producem componente pentru utilaje din diverse ramuri ale industriei - pentru industria alimentară (mașini de ambalare, mașini de extrudare pentru folie), pentru sisteme hidraulice, pentru reductoare de transmisie, supape și conducte, etc. De asemenea, la cerere putem executa structuri sudate responsabile și mașini pentru lustruirea suprafețelor curbilinii.

În paralel, bazîndune pe o experiență de peste 50 de ani, producem o gamă largă de scule speciale de așchiere, din oțeluri rapide inclusiv obținute prin metalurgia pulberilor precum și din carburi dure (cuțite, freze, broșe, burghie, tarozi, zencuitoare, alezoare, role de filetat, etc). De menționat în special, fabricarea de broșe speciale profilate din oțel rapid obținut prin metalurgia pulberilor produs de compania austriacă «West Alpin». La fel se desfăşoară fabricarea echpamentului tehnologic cum ar fi ştanţe, forme de turnare a masei plastice, de presare a cauciucului; scule de măsurat inclusiv calibre netede și filetate. Proiectarea sculelor de aşchiere şi de măsurat, a echipamentului tehnologic este asigurată de ingineri experimentaţi a secţiei de proiectare.

La comandă a fost produsă o gamă largă de utilaj agricol pentru minitractoare şi motoblocuri.

Posibilitatea asigurării proprii cu dispozitive, scule de aşchiere şi de măsurat, precum şi posesia unui sectorul termic dotat ne permite soluţionarea unui spectru larg de probleme tehnice ce ţin de fabricarea celor mai complicate piese. Capacităţile de producere disponibile ne permit însuşirea unor comenzi în serii mari şi în masă.

Producem componente pentru astfel de întreprinderi cum ar fi: WINDMÖLLER & HÖLSCHER Machinery ks.s. (Republica Cehă) - echipamente complexe pentru ambalare, Krones AG (Germania) - echipamente pentru industria alimentară, și altele.

S.A. «ASPA» este deschisă spre colaborare cu parteneri noi, sunt disponibile capacităţi de producere libere, dotate cu infrastructura necesară pentru a însuşi comenzi noi. Colectivul întreprinderii garantează fabricarea producţiei de o calitate înnaltă în corespundere cu cerintele comandatarului.

În 2005, întreprinderea noastra a fost certificata conform ISO 9001:2008, de Centrul Internaţional de Certificare TUV Thuringen eV, iar în iunie 2014 a fost desfăşurată cu success recertificarea repetată a întreprinderii. Din 19.08.2020 a fost primită certificarea ISO 9001-2015.